Politica de confidențialitate

Dorim să vă mulțumim pentru colaborarea și sprijinul pe care le-ați acordat Corului Zorilor până în prezent și sperăm că veți continua să o faceți și în viitor. Vrem să continuăm să colaborăm cu dvs., iar noi vă promitem să respectăm cu strictețe regulamentul GDPR (General Data Protection Regulations).

Începând cu 25 Mai 2018 a intrat în vigoare și în România noua lege cu privire la protecția datelor. Conform acestor noi reguli suntem obligați să vă informam că Asociația Armonix colectează datele personale ale clienților doar în cazul în care dumnevoastră vă creați un cont sau realizați o comandă pe site. Stocarea datelor se face doar pentru atâta timp cât sunt necesare spre a servi scopului cu care au fost colectate. În cadrul procesului de înscriere pe site sau la o comandă de produse, datele personale solicitate clientului sunt utilizate strict pentru livrarea comenzii, pentru înregistrarea acesteia în contabilitate precum și pentru anunțarea următoarelor proiecte ale asociației.

Datele dvs. vor fi stocate în siguranță, iar dacă veți dori să accesați sau să modificați informațiile din contul dvs., veți putea face acest lucru în orice moment. Dacă doriti sa aflati ce date stocam despre dvs sau doriti ștergerea datelor dumneavoastră precum și a contului de utilizator, vă rugăm să ne solicitați acest lucru prin email la contact@corulzorilor.ro

În cazul conținutului încorporat din alte site-uri terțe (exemplu: Youtube.com), acesta se va comporta la fel ca și cum ați vizita direct acele site-uri. Ele pot colecta informații despre dvs, pot utiliza cookie-uri, pot monitoriza interacțiunile dvs cu conținutul încorporat, dacă sunteți autentificat pe acele site-uri.

Site-ul nostru folosește serviciul Google Analytics pentru contorizarea vizualizărilor. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics, trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.