Corul Zorilor al bisericii BETEL din Cluj-Napoca are în prezent peste 100 de membri și este o lucrare extrem de activă a bisericii. A lansat, până în prezent, 6 CD-uri audio si 2 DVD-uri video.

Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui! Lăudaţi-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudaţi-L, după mărimea Lui nemărginită! Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa! (Psalmul 150:1-3)

Chemarea de a-L lăuda pe Dumnezeu este o chemare adresată întregii Biserici a lui Hristos, însă există și o chemare specială adresată celor care au primit talantul laudei și al închinării, talant exprimat prin voce sau instrument. La rândul nostru trebuie să-i sprijinim prin rugăciune.

Prin intermediul acestui site, punem la dispozitia dumneavoastra toate piesele inregistrate de Corul Zorilor, atat in format CD, DVD sau mp3. In schimbul unei donatii, puteti intra in posesia lor. Donatiile vor fi folosite pentru acoperirea nevoilor financiare ale corului, pentru deplasari, aparatura etc.